Încălzire a apei

Proiect de circularea apei calde

O cantitate constantă de apă fierbinte la duș, în timp ce vă spălați pe mâini sau vă spălați, este o chestiune firească în zilele noastre. Dacă așteptați mult timp pentru apă fierbinte dupăce deschideti robinetul, ar trebui să decideți asupra unui sistem de circulație cu pompă. La proiectarea circulației apei calde menajere, așa-numitul dreptul de trei litri.

Mai multe informatii ->

Selectarea corectă a pompei tinand cont de duritatea apei!

Pe baza datelor publicate de companiile regionale de apă și canalizare, duritatea maximă a apei în Romania depășește semnificativ valorile medii. Duritatea ridicată a apei este o problemă tehnică gravă, deoarece carbonatul se acumulează atunci când apa este încălzită. Calcarul înrăutățește conductivitatea termică și, prin instalarea în țevi, le reduce diametrul, provocând o creștere a rezistenței la curgere.

Mai multe informatii ->

Protecție împotriva bacteriilor

În conformitate cu directiva UE, nu numai furnizorul este responsabil pentru calitatea apei, ci și proprietarii instalațiilor de apă din case sunt obligați să controleze nivelul apei la fiecare robinet. Acest lucru se aplică în special protecției împotriva murdăriei și contaminării bacteriene. Bacteriile Legionella sunt periculoase pentru viața umană.

Mai multe informatii ->

Soluții recomandate

Pompa de circulație din sistemul de circulație are o funcție specială. Garantează confortul utilizării apei calde menajere, asigurându-i disponibilitatea la temperatura necesară în câteva secunde! Pompele Wilo pot fi utilizate în orice tip de instalație.

Mai multe informatii ->