Wilo-HiMulti 3

Alimentarea eficientă și confortabilă cu apa sau ceea ce aveți nevoie într-un design compact!

Wilo-HiMulti 3 este un dispozitiv proiectat și fabricat astfel încât să răspundă așteptărilor instalatorului, precum și ale utilizatorului final.

Ce le caracterizează?

Wilo HiMulti 3 acoperă nevoile aproape pentru fiecare casă și grădină. Wilo-HiMulti 3 oferă performanțe ridicate și, în același timp, asigură o asamblare rapidă și sigură. Este destinat functionarii cu apa potabilă și ușor murdara, spre exemplu cu apa de ploaie. Gama completă include pompe care aspiră normal, ideale pentru montajul direct pe rețea și pompe cu auto-amorsare (avand in denumire -P), care permite aspiratia de la o adâncime de până la 7 metri!

Alege-ti modelul

Noile pompe sunt disponibile in trei versiuni.

  • Wilo-HiMulti 3 – ca o singură pompă HiMulti 3 de înaltă eficiență într-un design liniștit și ergonomic;
  • Wilo-HiMulti 3 C – „C” sau Control. Aceeași pompă echipată cu controler Wilo-HiControl. Acesta va proteja instalația împotriva supratensiunilor, precum și a pompei împotriva funcționării fara apa.
  • Wilo-HiMulti 3 H – „H” ca un hidrofor. Kit gata de conectare – cu presostat, colector și unul dintre cele două tipuri de rezervoare, 50 și 100 litri.

Soluții silențioase și eficiente

Hidraulica specială ce contine mai multe etaje, reprezinta un avantaj urias, în special datorită parametrilor de aspirație excelenți și funcționării extrem silentioase. Echipamentul este disponibil în gama de putere a motorului de la 0,4 la 1,1 kW. Eficiența hidraulică ridicată permite utilizarea motoarelor cu o putere mai mică, reducând astfel consumul de energie electrica si menținând aceeași parametrii ca și pompele standard.

Instalare ușoară, operare simplă

„Wilo-HiMulti 3” reduce suplimentar nervii și energia instalatorilor. Datorită soluțiilor care economisesc timp prețios în timpul punerii în funcțiune, adică accesul îmbunătățit la dopurile de umplere și de scurgere pentru pompă, conexiunea rapidă de alimentare datorită conectorului Wilo.