Wilo-Plavis C-2G

Modul de pompare pentru condens pentru acumularea și pomparea condensului

Modul de pompare pentru condens pentru acumularea și pomparea condensului din cazane în condensație, instalații frigorifice și de climatizare. Versiune gata de conectat cu capac rotativ și motor. Intrările se fixează cu ghidajele din cauciuc ajustabile. Comanda de nivel a modulului de pompare pentru condens se realizează prin comutatorul de nivel cu electrod. Printr-o clapetă sferică de reținere integrată se împiedică returul condensului în recipient. Datorită tipului constructiv modular, modulul de pompare pentru condens este compact, silențios și are o putere absorbită redusă. Pentru siguranța în exploatare sunt montate o alarmă optică și acustică și un contact de alarmă (contact normal închis/contact normal deschis). Modulul de pompare pentru condens este echipat cu un compartiment cu granule pentru neutralizarea condensului.

Avantaje

  • siguranță sporită în exploatare datorită alarmei optice și acustice și contactului de alarmă integrate (contact normal închis/contact normal deschis)
  • măsurarea fiabilă a nivelului apei prin comutatorul de nivel cu electrozi
  • neutralizarea condensului datorită compartimentului cu granule integrat
  • montare simplă datorită sistemului Plug #amp; Pump cu intrare adaptabilă și capac rotativ
  • întreținerea se realizează rapid și simplu datorită capacului pentru întreținere detașabil și clapetei sferice de reținere integrate
  • economie de energie prin puterea absorbită redusă (≤ 20 W)
  • integrarea perfectă în mediul clientului datorită tipului constructiv modern, compact și funcționării silențioase (≤ 40 dBA)

Gama Wilo-Plavis C-2G

Wilo-Plavis C-11
Wilo-Plavis C-11-2G

EASY. Ideal pentru instalarea pe perete, deasupra panourilor, pe podea. Wilo-Plavis-C 011 este cea mai mică unitate de evacuare a condensului și a condensului de pe piață, care poate transporta cu ușurință mediul la un etaj în sus (maxim 4 metri). Are un distribuitor de intrare și un distribuitor de descărcare cu o supapă de închidere.

Wilo-Plavis C-13-2G

STANDARD. Versiunea Wilo-Plavis C-13 este combinația perfectă între ergonomie și funcționalitate. Este echipat cu 2 intrări cu un diametru convenabil selectat. Pentru siguranță operațională, dispozitivul are un contact de alarmă cu un cablu de 1,5 m și o alarmă LED.

Wilo-Plavis C-15-2G

COMFORT. Extensia ofertei și posibilitatea aplicării este versiunea C-15. Vă permite să conectați până la 4 intrări la dispozitiv.
În această versiune, pentru siguranța muncii cu cazane de până la 200kW, a fost introdusă o cameră de granulat separată pentru neutralizarea condensului (granule de 700 de grame incluse în livrarea). Controlerul este echipat cu o alarmă sonoră, alarmă LED și cablu de alarmă (1,5 m).

Caracteristici

Caracteristici Wilo-Plavis C-2G (click pentru a mări imaginea)